Doordruksets

Goedkoopste doordruksets van Nederland!

Doordruksets en werkbonnen

Doordruksets, doorschrijfsets en zelfdoorschrijvende formulieren. Doordruksets hebben in de afgelopen decennia verschillende namen gekregen. Van oudsher waren deze formulieren niet weg te denken bij de registratie van onder meer verkopen, servicewerkzaamheden en diensten. En ondanks dat de digitale wereld daar grote verandering in heeft gebracht, blijft er nog steeds vraag naar doordruksets.

Doordruksets zijn ideaal voor belangrijke bedrijfsformulieren, zoals werkbonnen, facturen en verlofbriefjes.

Formulierengigant is al 60 jaar specialist en heeft ondanks het scherpste aanbod van Nederland de productie gewoon in eigen land.

Doordruksets kunnen ook op maat gemaakt worden in eigen huisstijl. Uiteraard kunt u hiervoor de bestanden zelf aanleveren maar onze ervaren DTP afdeling kan ook uw wensen vertalen naar een ‘op maat’ formulier geheel in jullie huisstijl. Door de doorschrijvende eigenschap van het papier wordt alles wat op het eerste vel geschreven wordt automatisch doorgedrukt op de vervolgvellen. Doordruksets worden uitgevoerd in een origineel en één of meerdere kopieën. Het bovenvel is standaard 60 of 80 grams wit, middenvel roze en het ondervel geel. Maar u kunt ook kiezen uit groen, blauw of wit. Dit kunt u aangeven bij de bestelling. De vellen kunnen aan beide zijden worden bedrukt.

Komt u er in de webshop niet uit, klim dan in de telefoon en Frank neemt u bij de hand.

verkant2-150x150De doordruksets kunnen worden voorzien van 2 of meerdere ordnergaten, afhankelijk van de opbergmethode die u gebruikt. Tevens kunnen de sets doorlopend en uniek worden genummerd in doorslag. Het nummer op het eerste vel drukt dan door naar de vervolgvellen zodat de nummering op de diverse vellen van de set gegarandeerd hetzelfde is. Met gebruik van neutraliseringsinkt kunnen bepaalde delen op de kopieën worden afgeschermd voor doordruk. Uiteindelijk worden de vellen door middel van lijming als set aan elkaar bevestigd.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Formulierengigant.nl maakt uw formulieren efficiënt, duurzaam en geheel naar uw wens!