Doordruksets

  • Goedkoopste doordruksets van Nederland!
  • Productie in Nederland
  • Snelle levering en gratis in Nederland

Eenvoudig doordruksets samenstellen

A4

Doordruksets

(Ideaal voor servicerapporten, werkbonnen en facturen)

A5

Doordruksets

(Ideaal voor kassabonnen en werkbriefjes)

A6

Doordruksets

(Ideaal voor verlofbriefjes en kwitanties)

Doordruksets en doorschrijfbloks:
Neutraal of met eigen logo

Doordruksets, doorschrijfsets en zelfdoorschrijvende formulieren. Doordruksets hebben in de afgelopen decennia verschillende namen gekregen. Van oudsher zijn deze doordruksets niet weg te denken bij de registratie van verkopen, servicewerkzaamheden en andere diensten. En ook vandaag de dag is Formulierengigant gespecialiseerd in vervaardigen van doordruksets.

Met doordruksets schrijf je ter plekke een bon uit voor de klant, en houd je meteen een kopie voor jezelf. Geen laptop of internet nodig: gewoon betrouwbaar met pen en papier, waar je ook bent.

Neutrale doordruksets

Doordruksets zijn echt een gebruiksvoorwerp en voor veel bedrijven zijn neutrale doordruksets een uitkomst. Personalisatie is hier niet nodig, de formulieren moeten gewoon hun administratieve doel vervullen. Met 60 jaar ervaring hebben we alle standaard formulieren beschikbaar, zodat we na de bestelling het formulier op maat kunnen maken voor jouw bedrijf. Denk bij neutrale doordruksets aan belangrijke bedrijfsformulieren, zoals A5 werkbonnen, A4 facturen en A6 verlofbriefjes.

 

“Formulierengigant is al 60 jaar specialist en heeft ondanks het scherpste aanbod van Nederland de productie gewoon in eigen land.”

 

Doordruksets in eigen huisstijl

Doordruksets kunnen ook op maat gemaakt worden in eigen huisstijl. Uiteraard kunnen de bestanden hier zelf voor aangeleverd worden. Is dit niet mogelijk, dan staan onze ervaren DTP’ers klaar om jullie wensen te vertalen naar een ‘op maat’ formulier geheel in jullie huisstijl. Door de doorschrijvende eigenschap van het papier wordt alles wat op het eerste vel geschreven wordt automatisch doorgedrukt op de vervolgvellen. Doordruksets worden uitgevoerd in een origineel en één of meerdere kopieën. Het bovenvel is standaard 60 of 80 grams wit, middenvel roze en het ondervel geel. Maar er kan ook gekozen worden uit groen, blauw of wit.

Doordruksets zelf bestellen

In onze webshop kan de gewenste samenstelling ingevoerd worden en zal direct de scherpste prijs getoond worden. Komt u er in de webshop niet uit? Klim dan in de telefoon en Frank neemt u bij de hand.

De doordruksets kunnen worden voorzien van 2 of meerdere ordnergaten, afhankelijk van de opbergmethode die u gebruikt. Tevens kunnen de sets doorlopend en uniek worden genummerd in doorslag. Het nummer op het eerste vel drukt dan door naar de vervolgvellen zodat de nummering op de diverse vellen van de set gegarandeerd hetzelfde is. Met gebruik van neutraliseringsinkt kunnen bepaalde delen op de kopieën worden afgeschermd voor doordruk. Uiteindelijk worden de vellen door middel van lijming als set aan elkaar bevestigd.