Afspraak is afspraak

Op tijd geleverd.

Formulierengigant hanteert de norm “Afspraak is Afspraak”. Dus drukwerk wordt op tijd geleverd. Bij calamiteiten zult u direct op de hoogte worden gebracht, maar de regel is dat u er op kunt vertrouwen dat uw opdracht op tijd wordt geleverd.

Levertijd

Boven de prijzentabel staat de levertijd aangegeven in werkdagen. Heeft u het sneller nodig, neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen alles in het werk stellen om aan uw wens te voldoen.

Aanlevertijden

Als u een opdracht met digitale bestanden op werkdagen vóór 12.00 uur bij ons aanlevert, zal uw opdracht dezelfde dag nog in productie worden genomen.

Levering & transport

Wij doen er alles aan om uw drukwerk zo snel en goed mogelijk te leveren. Bij een standaardlevering zal het drukwerk de volgende werkdag tussen 08.00 en 18.00 uur bij u worden afgeleverd. 100% garantie kunnen wij niet garanderen want wij zijn afhankelijk van DHL, die een leverbetrouwbaarheid heeft van boven de 95%.

Track & trace

Na verzending van uw drukwerk ontvangt u via e-mail van ons een track en trace code. Hiermee kunt u snel en eenvoudig zien waar uw zending zich bevindt.

Neutrale levering & wederverkopers

Formulierengigant verzend alle opdrachten neutraal en zonder extra kosten. U kunt er daardoor ook voor kiezen om het drukwerk direct bij uw klant te laten afleveren. Deze zal daar niets van merken. Als opdrachtgever ontvangt u dan ook een track & trace code

Leveringen franco huis

Alle prijzen zijn inclusief bezorging op √©√©n adres in Nederland of Belgi√ę. Standaard worden leveringen¬†binnen 1 werkdag na verzending bij u¬†afgeleverd. Hierbij geldt altijd dat wij niet in kunnen staan voor onvoorziene omstandigheden bij DHL.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Formulierengigant.nl maakt¬†uw formulieren effici√ęnt, duurzaam en geheel naar uw wens!